9 Aralık 2012 Pazar

AVM (The Mall)

S.L. Grey, İthaki Yayınları

AVM, fuardan büyük umutlarla aldığım bir romandı ve gerçekten beklediğim kadar iyi çıktı. Kitabı büyük bir iştahla okudum, okumadım da yuttum adeta.

Kahramanlarımız Rhoda ve Daniel iki ergen. Daniel, AVM'deki kitapçıda çalışan içine kapalı bir emo oğlan. Rhoda ise sıskası çıkmış bir keş, canki kız. Rhoda, alışveriş merkezinde, kafası uçmuş vaziyette, aslında kuzeninin baktığı, adını bile anımsamadığı çocuğu gezdirirken, oğlan ortadan kaybolur. Rhoda panikler, güvenlik ona yardım edemez. AVM kapanırken içeride saklanan Rhoda, geride kalan tek kişiyi, ezik oğlan Daniel'i zorla alıkoyar ve ikisi bomboş alışveriş merkezinde kayıp çocuğu aramaya koyulurlar. Fakat AVM tuhaf, fantastik bir labirente dönüşmüştür adeta ve gençler kendilerini korkunç bir oyunun içinde bulurlar.

AVM bence nefis bir fantastik macera. Rhoda ve Daniel'in macerasının özellikle ilk kısmında nefes nefese okudum kitabı diyebilirim. Maceranın ikinci kısmı farklı bir şekilde şaşırtıcıydı. Kitap bittiğinde ise çok canım sıkıldı, bir bu kadar daha olsa bayıla bayıla okurdum. Çok sevdim AVM'yi.



6 yorum:

  1. iyiymiş..alalım notumuzu...):

    YanıtlaSil
  2. Çavlan'cığım, yorumun bana email olarak geldi ama burada görünmüyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de fark ettim, uçmuş gitmiş, blogger'ın azizliği diyorum :)

      Sil
  3. Çok güzel ve akıcı bir kitaptı :) Konuya direk bakınca biraz saçma gelebiliyor ama evet resmen YUTUYORSUNUZ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen yıl okuduğum en güzel kitaplardandı :)

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.