11 Mart 2012 Pazar

Erken Kaybedenler

Emrah Serbes, İletişim Yayınları

Erken Kaybedenler, Behzat Ç. polisiyeleri ile tanıdığımız Emrah Serbes'in öykü kitabı. İçinde tam sekiz tane insanın içine işleyen öykü var bu ince, narin kitabın. Öykülerin kahramanları da narin erkek çocukları ama sert görünmeye çalışıyorlar. Hem alabildiğine gerçekçi ve kederli, hem de müthiş bir mizahı barındırıyor bu hikayeler. İpincecik bir kitap olmasına rağmen öyle bir oturuşta okuyup bitiremedim, her hikayeden sonra mola verdim çünkü karakterler o kadar canlı ki, yazılı hikaye bitse bile onların öyküleri devam ediyor sanki. Birinden hop diye berikine geçemedim.

Oğullar ve Rencide Ruhlar'ın kahramanı Alper Kamu'yu sevdiyseniz, bu öykülerdeki erkek çocuklara da bayılacaksınız. Çok severek tavsiye olunur.


6 yorum:

  1. Bu kitabın editörünün eniştem olmasıyla gurur duymaktayım:))

    YanıtlaSil
  2. Emrah Serbes ile Alper Canıgüz'ün sırt sırta vererek kitaplarını yazıklarını düşünmüştüm..İkisini de çok sevdim kitapların ama Alper Kamu'nun yeri başka :))

    YanıtlaSil
  3. Leylak Dalı : Levent Cantek mi? Kitabın sonunda ona özel olarak teşekkür etmiş yazar. Vay bee.

    YanıtlaSil
  4. Filiz : di mi ama, ben de çok benzettim. Aynı ekolden bu gençler:) Yani Emrah Serbes benden küçük, öbürünü bilemedim, herhalde o da küçüktür :))

    YanıtlaSil
  5. Euphoric : evit evit. harry potter'ı da iste:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.