11 Ocak 2015 Pazar

İntikam Ateşi (Faefever)


Karen Marie Moning, Epsilon Yayınları

Çeviri : Aylin Kalav


Ateş Serisi 3.Kitap


MacKayla Kane, kızkardeşi Alina'nın ölümünü araştırmak için Dublin'e geldiğinde hiç bilmediği bir dünyaya girmek zorunda kalmıştır: Fae Dünyası. Aydınlık Fae ve Melun Fae, bizim dünyamızla Fae gerçekliğini ayıran duvarın berisinde yaşarken; bir zamanlar Fae olan hain Lord Master Melun hapishanesinin duvarlarını zayıflatır ve melunlar dünyaya gelmeye başlar. Mac, haberi olmasa da, Fae'yi görebilen Sidhe-kahini soyundan gelmektedir. Melun Kralının en karanlık, en kötücül bilgilerini hapsettiği kutsal kitap Sinsar Dubh'ı hissetme yeteneğine sahiptir. Bu kitabı elde etmek isteyen pek çok varlık Mac'i istese de istemese de kendi taraflarına çekmeye çalışır. Esrarengiz kitapçı Jericho Barrons...  harikulade güzelliği ile nefes kesip Mac'i baştan çıkartan ölümcül-seks-fae prens V'lain... Mac'in ablasyla sevgili olan Lord Master... Yakışıklı İskoç Christian... Mac'den nefret eden ve kutsal tapınakta yaşayan Sidhe kahinleri...


Yaşadığı mücadeleler Mac'i, tırnaklarını pembeye boyayıp rengarenk kıyafetlerle etrafta dolaşan Gökkuşağı Kız'dan, kara derilere bürünmüş savaşçı, acımasız Mac'e dönüştürmektedir. Cadılar Bayramı geldiğinde ise Mac'in dünyası paramparça olur.


Bu kitapta Mac'in karanlık yönü iyice güçleniyor, ilk iki kitaptan daha çok sevdim İntikam Ateşini. Ayrıca olaylar gerçekten gelişmeye başladı. Yazarın dili oldukça akıcı. Benim için okuması çok zevkli bir fantastik macera Ateş Serisi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.