25 Aralık 2014 Perşembe

İntikam Ateşi (A Rouge by Any Other Name)


Sarah MacLean, Nemesis Kitap

Çeviri : Ezgi Akın


İdefix sanal fuardan son alışverişimde aldığım kitapların içinde İntikam Ateşi de vardı. Fakat ben günlerdir, Ateş Serisi'nin üçüncü kitabı olan İntikam Ateşi'ni aldım sanırken; bir aşk ve tutku romanı olan İntikam Ateşi'ni almışım.  Aslında alayım dediğim bir başka aşk ve tutku romanı vardı ama, onun yerine bu gelmiş oldu:)

Böylece geçen akşam pek yorgun argın eve gelince, ay bu da neydi deyip kitabı elime aldım, 400 küsur sayfayı pıt diye okuyup bitirdim. Oh kafamı dağıttı ne güzel.

Oldukça rahat okunan kitabımız kafa karıştırmıyor, oturup üzerinde düşünmeye de gerek yok, mükemmel bir beyaz dizi kitabı. Adamımız bu sefer gri yerine kahverengi gözlü ve mülkünü kumarda kaybetmiş bir marki; kadın kahramanımız da o devirde evde kalmış kabul edilen ve bundan hiç rahatsız olmayan bir leydi. Bunlar çocukken arkadaşmışlar meğersem. Yıllar sonra marki, mülkünü tekrar elde edebilmek için Penelope ile evleniyor tabii gelsin aşk yeminleri, gitsin yanlış anlamalar, araya da birkaç tane sahne attırmış, oh:) .

Beyaz dizi sevenler severek okuyacaktır, sıkıcı bir kitap değil.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.