28 Aralık 2014 Pazar

Mezarla Randevu (Halfway To The Grave)


Jeaniene Frost, Artemis Yayınları

Çeviri : Mehmet Karaosmanoğlu


Gece Avcısı Serisi, 1.Kitap


Catherine  "Cat" Crawfield'in babası bir vampirdir. Annesine tecavüz edip ondan beslenmiş sonra da kadını terk edip gitmiştir. Cathy'e soyu hakkında gerçeği ilk kez 16 yaşında anlatan annesi, vampirlerden bütün benliği ile nefret etmektedir. Bu nefreti Cathy de paylaşır ve geceleri karanlık yerlerde dolaşıp vampir avlamaya başlar.

Bir gece Cat'in şansı döner, avlamaya çalıştığı yakışıklı vampirin tutsağı olur. Bones isimli bu yakışıklı vampir, Cat'e ortaklık teklif eder. Bones, Kedicik diye seslendiği Cat'e yaşlı ve deneyimli vampirleri öldürmeyi öğretecek; karşılık olarak Cat de sadece Bones'un öldürmesini istediği vampirleri avlayacaktır. Tabii ateşle barut yan yana durmayacağı için, ikilimizin birbirine aşık olması da kaçınılmaz.

Gece Avcısı serisini canım La Capitana'cığım önermişti dostlar. Kitabımız vampirlik mitini ayaklar altına alan sürüsüne bereket serilerden değil. Okurken "bu da ne artık, çüş" filan demedim, yoksa zaten okumaz bırakırdım kitabı. Aksine çok eğlendim ve kitabı sevdim. Rahatça okunan zevkli bir aşk-macera romanı.

Bu seriyi okumaya devam edeceğim.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.